Ucuz Peynir Almayın

0
41

🇹🇷TR

Hileli Ucuz Peynir Almayın!

20 ton margarinden 45 ton peynir yapım ediliyor. Margarin, nişasta, kemik unu ve iade peynirlerden yapım edilen peynir üretimi her geçen gün ülke geneline yayılıyor.

Süt yerine bu ürünler kullanılıyor. Peynir imalatında süt kullanılsa, Türkiye’nin sütü yetmez. Daha fazlaca üretim yapılması gerekir. Hileli üretim iyi mi yapılıyor?

075C0649 7033 4539 BD89 A210AA31E8F3 298x300 - Ucuz Peynir Almayın
Beyaz Peynir

Bu işi yapanlar fazlaca uyanık. Nerenin peyniri meşhursa onu yansılamak ediyorlar. Erzincan tulumu, Siverek peyniri, Bergama tulumu, İzmir Tulumu adıyla pazarlama yapıyorlar. Oysa hepsi aynı peynir.

Bunlar 20 ton margarinden 45 ton peynir üretiyorlar. Bir gram süt kullanmıyorlar.

9D4EE926 BFA9 4322 8FC0 9412D63B6485 300x288 - Ucuz Peynir Almayın
Margarin

Margarinin kuru madde oranı yüzde 90. Su katılarak çoğaltıyorlar. İçine nişasta, iade peynir koyarak asla süt katılmadan peyniri yapım ederek satıyorlar. Averaj 20 ton margarinle 45 ton peynir yapım edildiğinde 500 ton süt kullanılmamış oluyor. Oysa 1 kilo tulum peyniri için 10 kilo süt gerekiyor. Bunun üstüne yüzde 27 işçilik, vergi, işletme maliyeti benzer biçimde giderler eklenince peynirin fiyatı ortaya çıkıyor. Eğer fiyat bunun altında ise yediğiniz peynir hilelidir.

Natürel beyaz peynir için 7 kilo süt gerekiyor. Bu hesabı yaparak aldığınız peynirde süt olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

695EFE3C E34D 4414 94FA A303AABD661F 300x226 - Ucuz Peynir Almayın
Süt

Daha ilkin lokal düzeyde olan hileli peynir üretimi, Afyon, Kayseri, Konya, Sivas başta olmak suretiyle bir fazlaca yerde yapılmaya başlandı. Tedbir alınmadığı için, hileli üretim engellenmediği için hızla ülke geneline yayılıyor.


🇬🇧EN

Don’t Buy Cheated Cheap Cheese!

45 tons of cheese is produced from 20 tons of margarine. The production of cheese made from margarine, starch, bone meal and return cheeses is spreading throughout the country.

These products are used instead of milk. Cheese manufacture of milk used, the milk is not enough Turkey. More production is needed. Is fraudulent production good?

Those who do this work are too awake. Wherever the cheese is famous, they make it reflect. Erzincan overalls, Siverek cheese, Bergama overalls, Izmir Tulumu marketing. All the same cheese.

They produce 45 tons of cheese from 20 tons of margarine. They don’t use one gram of milk.

The dry matter content of margarine is 90 percent. They sell cheese by making starch, putting cheese in return and never making milk. Average 20 tons of margarine and 45 tons of cheese is produced when 500 tons of milk is not used. However, 10 kg of milk is needed for 1 kilo of overalls cheese. On top of that, 27 percent labor, tax, operating costs, expenses are added to the cost of cheese in the same way. If the price is below that, the cheese you eat is fraudulent.

Dikkatinizi Çekebilir;  Doktorların İtirafları

Natural feta cheese needs 7 kilos of milk. By doing this account you can find out whether the cheese you buy has milk.

First, the fraudulent cheese production, which is at the local level, was started to be made in many places especially in Afyon, Kayseri, Konya and Sivas. Because measures are not taken, fraudulent production is not prevented and is spreading rapidly throughout the country.


DE 🇩🇪

Kaufen Sie nicht betrogener billiger Käse!

Aus 20 Tonnen Margarine werden 45 Tonnen Käse hergestellt. Die Produktion von Käse aus Margarine, Stärke, Knochenmehl und Rückkehrkäse breitet sich im ganzen Land aus.

Diese Produkte werden anstelle von Milch verwendet. Käseherstellung von Milch verwendet wird, ist die Milch nicht genug Türkei. Mehr Produktion ist nötig. Ist betrügerische Produktion gut?

Diejenigen, die diese Arbeit machen, sind zu wach. Überall dort, wo der Käse berühmt ist, wird er zum Spiegelbild. Erzincan Overalls, Siverek Käse, Bergama Overalls, Izmir Tulumu Marketing. Immerhin Käse.

Sie produzieren 45 Tonnen Käse aus 20 Tonnen Margarine. Sie verbrauchen kein Gramm Milch.

Der Trockenmassegehalt von Margarine beträgt 90 Prozent. Sie verkaufen Käse, indem sie Stärke herstellen, Käse zurückgeben und niemals Milch herstellen. Durchschnittlich werden 20 Tonnen Margarine und 45 Tonnen Käse hergestellt, wenn 500 Tonnen Milch nicht verwendet werden. Für 1 Kilo Gesamtkäse werden jedoch 10 kg Milch benötigt. Hinzu kommen 27 Prozent Arbeit, Steuern, Betriebskosten und Kosten, die auf die gleiche Weise zu den Käsekosten hinzukommen. Wenn der Preis darunter liegt, ist der Käse, den Sie essen, betrügerisch.

Natürlicher Feta braucht 7 Kilo Milch. Mit diesem Konto können Sie herausfinden, ob der gekaufte Käse Milch enthält.

Erstens wurde die betrügerische Käseproduktion, die auf lokaler Ebene stattfindet, an vielen Orten begonnen, insbesondere in Afyon, Kayseri, Konya und Sivas. Da keine Maßnahmen ergriffen werden, wird betrügerische Produktion nicht verhindert und breitet sich rasch im ganzen Land aus.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz